Η Ελευθερία είναι η πρώτη γυναίκα που ασχολήθηκε με την καλλιέργεια και το ''κυνήγι'' της άγριας τρούφας, η τιμή της οποίας μπορεί να φτάσει έως τις 6.000 ευρώ το κιλό. Μαζί με την κόρη της, την Άννα, «κυνηγάνε» στα δάση το εκλεκτό έδεσμα.
Η Ελευθερία και η Άννα ήταν στην εκπομπή «ΜΙΛΑ» μαζί με τον αγαπημένο τους συνεργάτη, τον εκπαιδευμένο σκύλο τους και μοιράζονται τα μυστικά του πολύτιμου γαστρονομικού θησαυρού.
Η Ελευθερία και η Άννα ήταν στην εκπομπή «ΜΙΛΑ» μαζί με τον αγαπημένο τους συνεργάτη, τον εκπαιδευμένο σκύλο τους και μοιράζονται τα μυστικά του πολύτιμου γαστρονομικού θησαυρού.
Δείτε την συνέντευξη από το 18:17 έως το 33:22